Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Vizita E.S. domnul Alfredo Alfonso Torrealba, Ambasador al Republicii Venezuela în România, la CCINA Constanţa

Vizita E.S. domnul Alfredo Alfonso Torrealba, Ambasador al Republicii Venezuela în România, la CCINA Constanţa(795)

Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa , domnul Ion Dănuţ Jugănaru a primit astăzi, 3 iulie 2019, la sediul CCINA, vizita de informare a E.S. domnul Alfredo Alfonso Torrealba, Ambasador al Republicii Venezuela în România.

În deschiderea întâlnirii, E.S. a mulţumit domnului Jugănaru pentru primire şi a prezentat, pe scurt, situaţia economică actuală din Venezuela, subliniid că, trebuie facută distincţie între partea politică şi cea comercială. Aceasta este prima vizită a unui ambasador din Venezuela, la CCINA Constanţa, domnul Ambasador Torrealba afirmând că, doreşte să se întâlnească cu conducerea fiecărei camere de comerţ judeţene, astfel încât să cunoască cât mai bine toate oportunităţile de afaceri, în scopul de a putea sprijini schimbul comercial între firme româneşti şi firme din Venezuela. În momentul acesta, Venezuela este o ţară cumpărătoare şi este interesată de parteneri de afaceri din România, în special de exportatori de carne, conserve de carne, făină, dar şi de alte produse.

Domnul Director general Jugănaru a prezentat, de asemenea, activitatea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigatie şi Agricultură Constanţa şi oportunităţile de afaceri din judeţ, insistând, în special, pe importanţa pe care o are Portul Constanţa atât ca port maritim, dar în special, ca port fluvial la Dunăre. De asemenea, Portul Constanţa este un port cu facilităţi fiscale oferind avantaje multiple investitorilor.

În finalul întrevederii, E.S. domnul Ambasador Alfredo Alfonso Torrealba a mulţumit, încă o dată, domnului Director general Ion Dănuţ Jugănaru, pentru primire şi şi-a exprimat disponibilitatea de a sprijini firmele constănţene în găsirea de parteneri, în Republica Venezuela.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Gruparea MAZĂRE la INTERN, MOGA la INTERNE!
scris de Lucian Cristea
Într-o imagine simbol, senatorul Nicolae Moga apare într-o poziție nefirească cu degetul mijlociu de la o mână ridicat ostentativ în(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii