Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
KO PERFORMANCE CHAMPS SECURITY: Servicii de SECURITATE TOTALĂ

KO PERFORMANCE CHAMPS SECURITY: Servicii de SECURITATE TOTALĂ(7705)


KO PERFORMANCE CHAMPS SECURITY vine în întâmpinarea necesităţilor clienţilor săi cu un complex de servicii ce cuprinde pază umană şi computerizată şi urmăreşte să implementeze un concept de securitate totală pentru a atinge cea mai bună calitate a serviciilor oferite. Compania noastră oferă clienţilor servicii de consultanţă de specialitate, astfel încât, în urma evaluării obiectivului, aceştia să beneficieze de cel mai eficient sistem de securitate pentru afacerea pe care o conduc.

Activitatea se desfăşoară în baza Licenţei nr. 3070/P/2018, acordată de Inspectoratul General al Poliţiei Române cu respectarea prevederilor legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, precum si HG nr 301/2012 privind aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

KO PERFORMANCE CHAMPS SECURITY se adaptează permanent la cerinţele pieţei, serviciile prestate fiind în pas cu ultimele noutăţi în domeniul supravegherii şi monitorizării diferitelor activităţi.

Servicii de pază cu agent:
Servicii de pază a bunurilor, valorilor şi a angajaţilor
Servicii de control acces clienţi şi personal propriu
Servicii de recepţie în cadrul diferitelor instituţii
Patrulare cu autoturisme de serviciu
Pază în post fix și mobil
Pază cu agenţi locali sau cu detaşamente

Pentru executarea calitativă a serviciilor de pază şi protecţie, KO PERFORMANCE CHAMPS SECURITY S.R.L. pune la dispoziţie:
autoturisme de intervenţie şi transport valori dotate conform legislaţiei în vigoare
mijloace de comunicare (staţii emisie - recepţie Motorola, telefoane mobile, dispecerat de monitorizare a sistemelor de alarmă si dispecerat video etc. )
echipamente specifice executării serviciului de pază (pistoale cu glonţ şi gaz, spray-uri cu gaz iritant-lacrimogen, dispozitive electroşoc, scuturi, căşti, tonfe).

Tarifele practicate de societatea noastra pentru serviciile mentionate, variaza intre 15-35 lei/ora/agent.

Am colaborat de-a lungul timpului şi puteţi primi recomandări pentru calitatea serviciilor pe care le oferim de la următorii beneficiari: 

NEW SAND SRL
URBAN LEGENDS FIGHTING CHAMPIONSHIP
EXIT EVENTS SRL
EGO CLUB
AWSUMMIT

În speranţa că oferta noastră corespunde exigentelor dumneavoastră,  am fi onoraţi să vă avem parteneri.
 

Contact: SANDUR IONUT-CRISTIAN 

0721 940 308 

0721 940 245

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CINE TÂNJEȘTE DUPĂ PRIETENIE ȘI PURITATE, SĂ MEARGĂ LA DELFINARIU!
scris de Lucian Cristea
Rămân în mintea noastră o parte din personajele sau momentele care ne-au marcat copilăria și chiar destinul. Eu întotdeauna mi-am do(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii