Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
CĂTĂLIN SICLITARU - CERUL PLIN DE STELE ȘI PĂMÂNTUL MUSTIND DE LACRIMI...

CĂTĂLIN SICLITARU - CERUL PLIN DE STELE ȘI PĂMÂNTUL MUSTIND DE LACRIMI...(1634)

Când Andrei Gheorghe s-a transformat în cenușă, după cum a lăsat scris ca ultimă dorință, am fost convins că va reveni, precum pasărea Phoenix, printre noi. Dar nu a fost să fie așa! Andrei Gheorghe hoinărește prin mintea mea cu vocea lui inegalabilă.

Și când credeam că strângem rândurile în breasla noastră atât de dezbinată, Dumnezeu l-a chemat la el pe Cătălin Siclitaru, un alt jurnalist de calibru.

Diminețile unui băiat cuminte.
Așa mi-a rămas în memorie Cătălin, chiar dacă, în ultima vreme, l-am văzut mai rar, în ton cu posibilitățile mele reduse de a mă deplasa la diverse acțiuni sau conferințe de presă.

În ultimii doi ani, am fost pus din ce în ce mai des în postura de a scrie, ca și acum, despre moartea neașteptată a unor colegi de breaslă. De acum încolo, diminețile mele, fără Cătălin, de la “Liderul” lui Popescu, nu vor mai avea niciodată semnificația de altădată.

Îl știam pe Cătălin în prima linie a frontului. Un tânăr minunat, educat și talentat. Gazetarii autentici ne părăsesc. În timp ce cerul se umple de stele, sunt stelele presei, pământul mustește de lacrimi…

Laura Barbu, tu în ce parte a Universului te afli?
Ne-a părăsit și Cătălin, din păcate! Când am auzit-o pe Măriuca Androne răsufând greu în telefon, abținându-se să nu izbucnească în plâns, am înțeles că s-a întâmplat o nouă nenorocire.

“A murit Cătălin Siclitaru.”

S-a așternut liniștea. Tocmai scriam un material dedicat politicienilor care mă sună ca să îmi bage mințile în cap că ei sunt la putere!

Când am auzit că a murit Cătălin, am realizat cât de singur sunt…

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE