Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Cine înjură și nu lasă, PSD îi dă pedeapsă

Cine înjură și nu lasă, PSD îi dă pedeapsă(890)

Cel care deranjează vecinii în mod repetat, adică și-a făcut un obicei din a fi nesimțit, va plăti în curând o amendă foarte mare, cam 20 sau 30 de milioane sau altcumva zis 2000 sau 3000 de lei.

Deocamdată propunerea legislativă a trecut doar de Camera Deputaților. Cei care ne deranjează în timpul orelor de liniște cu tot felul de zgomote sau cu muzică ascultată foarte tare vor fi de data asta aspru pedepsiți. Va fi modificată Legea 61/1991 binecunoscută pentru sancţionarea încălcărilor normelor de convieţuire socială și ale ordinii şi liniştii publice dar cam veche, trebuie să recunoaștem, și care e încă deocamdată deosebit de blândă cu huliganii noștri conlocuitori.

Noutatea mare este că vor fi pedepsiți cei care se ambiționează să repete măgăriile zgomotoase la ore nepotrivite și la un interval de 24 de ore. Legiuitorul nu mai vrea să-i ierte pe cei care fac zgomot mare astăzi și fac și mâine. Vine imediat amenda și de data asta e mare.

Poate așa îi mai potolim! Orele protejate ofical pentru liniște sunt între 22.00 și 8.00 și apoi între 13 și 14. Dacă nu ai bani la tine vei executa 120 de ore de muncă în folosul colectivității.

 

Cei care tulbură liniștea cu muzică pe stradă, prin corturi, în locuri libere sau în imobile cu caracter social și care repetă măgăria vor fi și ei pedepsiți cu 30 de milioane sau cu 60 de milioane sau altfel spus 3000 sau 6000 de lei. Legea continuă să fie blândă cu cei care greșesc întâmplător și zic că nu mai fac altădată. Șmecheri cum sunt, derbedeii cu astfel de apucături vor spune că astăzi a fost domnul Haleț cu cortul și cu muzică idioată iar ieri a fost domnul Cristea. Legile noastre sunt ușor de păcălit, iată și de data aceasta. Parlamentarii noștri care aprobă așa ceva nu sunt dânșii atenți la detalii de acest fel. Au alte preocupări. Pentru că nu pot să cred că le fac intenționat ca să fie încălcate cu ușurință.

Tot acum vor fi în sfârșit sancționate: săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare sau amenințări cu acte de violență.

Mai citiți o dată și vă cruciți că așa am făcut și eu. În sfârșit putem să reclamăm și să primim satisfacție pentru amenințările de tot felul primite de la mitocanii care și-au făcut un obicei în a fi mitocani ca mod de viață.

De abia aștept să se publice legea în Monitorul Oficial și să vezi atunci alergătură după vrăjitoare. Dacă mai aveți de gând să urați ceva PSD-ului, grăbiți-vă până nu va fi prea târziu!

Sau ați crezut că legea asta este pentru noi?!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
scris de Lucian Cristea
Din tot ceea ce face un primar, consider eu, trebuie să extragem esența. Ce înțeleg eu prin esență? E simplu. Esența este(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte