Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Femeile liberale și-au votat astăzi prim-vicepreședintele și vicepreședintele

Femeile liberale și-au votat astăzi prim-vicepreședintele și vicepreședintele(1431)


În această seară, la sediul filialei PNL Constanța a avut loc ședința Organizației Femilor Liberale Municipiul Constanța.

Cu această ocazie au fost votate funcțiile vacante pentru prim-vicepreședinte și vicepreședinte, în persoana doamnei Adriana Arghirescu, consilier local, respectiv doamna doctor Irina Dumitru.

Femeile liberale din municipiul Constanța și-au votat astăzi prim-vicepreședintele și vicepreședintele. Este vorba despre Adriana Arghirescu, liderul consilierilor locali municipali, care a devenit prim vicepreședinte și medicul Irina Dumitru, șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, de astăzi vicepreședinte al organizației.
Prin cooptarea celor două colege în forul de conducere al organizației nu facem decât să aducem plus valoare activității noastre și să dezvoltăm direcțiile pe care ne vom concentra în viitor. Cred că sănătatea și mediul de afaceri, domenii de activitate din care provin Irina Dumitru și Adriana Arghirescu, sunt foarte importante în contextul actual și vor fi analizate mai atent de femeile liberale”,
a declarat Adriana Câmpeanu, președintele OFL Municiul Constanța.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii