Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Dacă vrei, poți! Și arată-le la toți.

Dacă vrei, poți! Și arată-le la toți.(1752)

Doar iubirea este cauza unei realități pozitive.

Așa scrie în toate cărțile bune. Dacă ai noroc să le citești și să pricepi câte ceva de pe acolo. Dacă nu, ți se întâmplă când așa, când pe dincolo.
Iubirea nu va fi considerată niciodată nici slabă, nici gingașă, nici delicată, nici altcumva adică mai bleguță. Este o forță pozitivă, cauza unor realități bune pe care ni le dorim așa cum trebuie.
Primești dacă dăruiești sub forma în care dăruiești. Bine faci, bine găsești!

Arată oamenilor numai lucrurile bune care ți se întâmplă. Vorbește cu cei din jurul tău numai despre ceea ce îți place. Asta depinde numai de tine. Numai tu ai puterea de a atrage pentru tine tot ceea ce vrei!

Totul din viața ta depinde doar de tine, depinde de ceea ce gândesti și cum te simți. Toate lucrurile pe care le dorești încep să te dorească și ele! Banii te doresc și încep să vină la tine. Sănătatea te dorește și nu te mai părăsește. Fericirea te dorește și începe să te iubească.

 

Dacă vrei să primești lucruri care te fac fericit, trebuie să începi prin a-ți conștientiza și cultiva starea de fericire, emanând această vibratie!

Vibrația ta este determinată și depinde de sentimentele tale, pozitive sau negative. Tu prin felul tău de a fi atragi persoane, situații și evenimente care vibrează favorabil sau nu.

Mulți oameni se lasă la voia întâmplării și reacționează în plan emoțional la ceea ce li se întâmplă, din instinct, din experiență. Dacă vrei să schimbi ceva în viața ta trebuie să îți schimbi sentimentele strict legate de domeniul acela de viață.

 

Lamentările, nemulțumirile, acuzațiile sunt forme ale negativității și atrag către tine noi conflicte.

Nu mai spune niciodată că ceva este teribil, groaznic, mizerabil, oribil sau cumplit. Renunță la astfel de cuvinte și la altele asemănătoare lor. Foloseste, ori de câte ori ai nevoie, cuvinte blânde, plăcute precum: fantastic, minunat, uimitor, sublim.

 

Imaginația ta te poate pune în legătura cu o realitate pe care ți-o dorești. Când sentimentele tale sunt pline de iubire ele creează un fel de câmp magnetic care poate atrage către tine ceea ce îți dorești.

Când îți poți imagina realitatea respectivă, ea există deja! Cu cât câmpul tău magnetic este plin de multă iubire, cu atât mai mare devine puterea de a atrage lucrurile pe care ți le dorești.

 

Întoarce spatele pentru totdeauna lucrurilor care nu îți sunt pe plac. Spune un da hotărât lucrurilor plăcute.

Nu uita că recunoștința este cel mai mare stimulent al lumii. Caută să le mulțumești, de câte ori ai ocazia, celor care te-au ajutat sau care ți-au făcut ceva folositor.

Bucură-te când cineva are success deoarece astfel vei atrage și tu succesul în viața ta.

Nu poți să reușești în dragoste, dacă ți-e greu să-ți deschizi sufletul.

Iubirile sunt ca și pomii: înfloresc atâta timp cât au rădăcini.

Dragostea nu ia seama la bârfe.

Dragostea nu numai prin cuvinte, ci mai mult prin fapte să ți-o arăți.

Și așa mai departe. Lumea știe ce are de făcut. Întotdeauna însă este mai greu cu făcutul. Noi să fim sănătoși!

Când ești trist întoarce-te către iubire pentru că este vindecătoare.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Sunt un candidat asumat”
scris de Mircea Lungu
Dețin, de ceva timp, o olografă proslanie de recomandare a distinsului candidat, un candidat asumat, cum se recomandă pe ici-colo, victi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii