Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
HAPURNEA MANIPULATORUL

HAPURNEA MANIPULATORUL(2094)

Constat cu îngrijorare că Dorian Hapurnea devine pe zi ce trece tot mai incoerent, pesemne a dat în bâlbâială, salivează abundent, vorbește aiurea și face noaptea în pat ori de câte ori aude pe cineva strigând: “Securiștii. Au venit securiștii!” E poate o formă personală de frustrare. În definitiv, prezintă toate aptitudinile necesare afirmării sale ca prezumtiv securist.

Acest manipulator notoriu a scris despre mine că sunt securist! Ca să dovedească, chipurile, că este documentat, a măsluit în mod grosolan un raport al CNSAS dat publicității în urmă cu aproape 10 ani! Pe scurt, a omis cu bună știință esențialul! De ce exact esențialul? Pentru că acolo comisia CNSAS precizează clar că nu am fost și nu sunt securist!

De ce am fost verificat? Pentru că ocupam, în schema ziarului “România liberă”, funcția de director regional. La vremea respectivă au fost verificați toți cei care ocupau funcții de conducere în presă. Vine acum Hapurnea manipulatorul și încearcă să mă compromită, culmea, prin metode securiste, afirmând că sunt securist!

Metoda aplicată, omiterea vădită a verdictului final dat de o comisie abilitată a CNSAS, este una des folosită de sistemul comunist. Hapurnea pare a fi un bun cunoscător al metodelor de manipulare grosolană. E suficient să aibe antetul unei instituții și ești catalogat drept infractor! Apelând la astfel de mijloace, poate compromite cu ușurință pe oricine! Ceea ce se întâmplă destul de des în foaia lui mizerabilă!

Cazul meu. După 10 ani, a recondiționat un raport după cum i-a picat lui bine ca să mintă că am fost securist! Fiind un “profesionist desăvârșit,” nu a considerat necesar să stea de vorbă și cu mine, să afle și punctul meu de vedere! De altfel, pe acest individ nu îl interesează adevărul...

A aruncat cu noroi, mizând pe elementul surpriză, pentru că nu avea nici o dovadă, și a făcut mult tam-tam pe acest subiect! Calomnierea rapidă și zgomotoasă e tot o metodă securistă. Doar că muzele sale securiste foloseau des clișeul cu “dușmanul poporului!”

M-a catalogat “securist”, omițând concluziile finale ale raportului CNSAS! A acționat cu ură și nu cu profesionalism, ceea ce îl descalifică! Asta că tot vorbește dumnealui despre profesionalism! Care profesionalism? Ori cineva și-a bătut joc de el și i-a servit doar prima pagină din raportul CNSAS, ori a pierdut-o intenționat!

Eu cred în a treia variantă. În calitatea sa de manipulator ordinar și fără scrupule, a falsificat adevărul prin omisiune! Ca să întărească imaginea mea de securist, inventată de el, a trecut cu bună știință, adică premeditat, peste concluziile finale ale CNSAS, care precizează cu argumente că nu am avut nici o funcție în Securitate.

Raportul a fost dat publicității în data de 8 februarie 2010 de către Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității. După 10 ani, timp în care a fost consultat de cei interesați, a auzit și Hapurnea de acest document! Așa procedează și în foaia lui penibilă unde publică rapoarte răsuflate de ani de zile despre flotă! După aproape 10 ani, vine micuțul Hapurnea, elimină din raport pasajele care nu-i convin, și trece la calomnierea mea în forță!

Rămâi stupefiat de ce este în stare un asemenea individ! Nu spun că este securist, dar acționează clar după metode securiste consacrate! Scoate adevărul din context. Te înregistrează când vorbește cu tine la telefon. Ascultă pe la uși. Te amenință în fel și chip și, după aceea, pozând în blândul Ben, o dă la întors! Îți pune în gură fraze pe care nu le-ai rostit niciodată!

Cine te crezi, Hapurneo? De ce multora le este frică de tine? Este adevărat că trimiți echipe de control peste cei pe care nu îi agreezi? De ce spui mereu fraze de genul “Acum mă ocup de Cristea”, “Acum mă ocup de Vrabie”. Te substitui Justiției?

Am văzut cum procedezi. Palmezi paginile cu concluziile favorabile în cazul adversarului tău! Adică eu. Cred că este un abuz ordinar. O făcătură. O infracțiune prin care să acoperi abuzul tău de a mă cataloga drept securist.

Hapurnea. Unde am mai auzit eu numele ăsta? În ce context istoric? Cine îți acoperă ție abuzurile și de ce?

 

În facsimil, raportul comisiei CNSAS:
CNSAS-ADEVERIM, PRIN PREZENTA, CĂ

Elementele mai sus prezentate nu se circumscriu prevederilor art. 2 lit. a și b din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar și desconspirarea Securității, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 293/2008, astfel domnului Cristea Lucian, fiul lui Petre și Paulina, născut la data de 12.02.1957 în Medgidia, județul Constanța, nu i se poate atribui calitatea de lucrător / colaborator al Securității.”

 

Eu nu spun că tu ești securist, dar metodele tale otrăvite, de lucru, sunt de origine securistă. Ai primit foarte repede raportul CNSAS. Ai omis să publici pagina cu concluziile raportului. Ai manipulat cu bună știință opinia publică, anulând concluziile CNSAS din care reiese nevinovăția mea! Folosind metode securiste, ai încercat să mă discreditezi în fața opiniei publice, a cititorilor mei!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii