Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Adrenalină, sporturi extreme și multă pasiune!

Adrenalină, sporturi extreme și multă pasiune!(931)

Dacă nu știați încă, în Constanța există cel mai mare complex în aer liber din România dedicat activităților sportive extreme - Gravity Park.

Pe o suprafață de 8.500 de metri pătrați, pe malul sudic al lacului Tăbăcărie (intrarea se face dinspre strada Soveja, vizavi de Palatul Copiilor), cei aflați în căutarea unei experiențe sportive intense au ocazia să-și demonstreze măiestria. Și asta deoarece Gravity Park este prevăzut cu patru zone destinate sporturilor extreme: o zonă de skatepark, o zonă de parcour și trial, o zonă de dirt, precum și o zonă destinată cățăratului - zona de climbing.

Distracția nu ține cont de vârstă la Gravity Park! Atât cei mici, cât și adulții de toate vârstele pot practica sportul preferat.

Accesul în parc este gratuit, iar programul de funcționare pe timpul verii este între 09:00-21:30.

Pentru a putea desfășura sporturi extreme în interiorul parcului de distracții, doritorii trebuie să știe că au obligația de a completa o declarație pe proprie răspundere prin care își asumă regulamentul de funcționare pentru fiecare din zonele de practicare a activităților sportive. Pentru cei care nu au împlinit încă 18 ani, unul din tutorii legali are obligația de a semna declarația. În baza acestui document, sportivii vor primi o legitimație de acces valabilă timp de un an.

Iată un pont! Puteți lipi legitimația pe echipamentul sportiv, fie că vorbim de bicicletă, role sau skateboard. Astfel, nu mai sunteți nevoiți să semnați declarația pe proprie răspundere de fiecare dată când vizitați complexul. Totodată, echipamentul de protecție este pus la dispoziție gratuit celor care practică sporturi extreme în interiorul Gravity Park.

De asemenea, sportivii au la dispoziție dușuri, toalete și vestiare, iar pentru vizitatori există tribune de unde pot urmări cu sufletul la gură trick-uri și scheme spectaculoase.

Anual, la Gravity Park se organizează competiţii naţionale, dar și internaționale, complexul atrăgând participanți de pe tot globul, mai ales că este dotat cu elemente sportive potrivite chiar și pentru cei mai experimentați utilizatori.

„Gravity Summer Jam” a devenit deja o competiție cu tradiție în istoria parcului, organizată la finalul sezonului estival. În cadrul ”Gravity Summer Jam” au loc concursuri de role, biciclete (BMX), trotinete, skateboard, parcour, alpinism și fotografie, iar premiile cash oferite câștigătorilor sunt în valoare de peste 7.500 de euro.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!