Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Doamnele liberale au participat la Școala Politică de Vară

Doamnele liberale au participat la Școala Politică de Vară(778)

Organizația Femeilor Liberale Județul Constanța a participat în perioada 26-28 iulie a.c., la ”Școala Politică de Vară”, un eveniment de tradiție pentru doamnele liberale, organizat anul acesta la Târgu Mureș.

Gazdele evenimentului au fost OFL Târgu Mureș și președintele OFL România, Florica Chercheș.

În cadrul Școlii de vară au mai fost prezenți Robert Sighiartău, secretar general PNL, Ioan Cristian Chirteș, senator PNL, europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan și vicepreședintele PNL Florin Roman.

Președintele Organizației de Femei Liberale Județul Constanța, Mihaela Scrieciu:
"Școala Politică de vară, cu titlul "FORȚA ÎN UNITATE" nu este doar un slogan în cadrul Organizației de Femei Liberale, ci un fapt dovedit și zilele acestea la școala de vară organizată la Târgu Mureș, unde am participat împreună cu femei liberale din toată țara.
Am legat noi prietenii, am sudat vechile relații și așteptăm și alte doamne și domnișoare să se înscrie în Partidul Național Liberal pentru a ni se alătura în cele 3 runde de campanii ce ne așteaptă. Le întâmpinăm cu brațele deschise pe cele convinse că doar împreună putem schimba actuala guvernare de care ne-am săturat cu toții!
Nu putem produce o schimbare doar constatând de pe margine că oricare dintre noi sau copiii noștri poate fi victima unui sistem profund defect. Trebuie să ne implicăm activ! Doar împreună, cât mai multe și mai active putem reuși!" 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI