Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAŢIA ZILEI - 31 IULIE 2019

VIBRAŢIA ZILEI - 31 IULIE 2019(718)

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

 

Dorim neapărat schimbarea, indiferent de prețul ce urmează a-l plăti.

Azi nu contează cât vom cheltui dar mâine acest vis se va sfârși.

Vrem să fim liberi, să călătorim și să uităm. Ne confecționăm propriile scuturi împotriva realității dureroase.

Vibrația zilei de 31 iulie 2019 este 5.

Azi ne destrăbălăm, chiar dacă asta înseamnă o ieșire într-un club cu prietenele ori avansuri făcute vecinei de palier sau două rochiţe si 2 îngheţata şi o pizza întreagă.
Ne sufocăm de prea multă realitate, ne plictisim de vechile relații și ne-ntrebăm uimiți cui or fi folosit și la ce bun prezența în viața noastră a acelorași persoane. Misia mea este doar să vă spun că azi vom fi ispitiți și ne vom lăsa pradă tentațiilor.

Azi ne vom dori să avem hăinuțe mai bune și vom vizita grăbiți magazinele.

Vom risipi, vom înțelege prea târziu.

Vom fi împrăștiați și superficiali. Vom trece cu vederea amănunte importante. Mai bine azi să nu ne ocupăm de acte sau contracte.

Vom fi convingători, fermecători, ușor iresponsabili.

Curioși din fire ne vom dori să vedem tot, să înțelegem orice, să experimentăm cât se poate.

Ne vom ascunde chipurile, ne vom scoate de la naftalină măștile și vom porni să cucerim lumea...

Este o zi potrivită legăturilor amoroase de scurtă durată. Cei care lucrează în domeniul vânzărilor, în intermedieri, artiștii, sunt favorizați. Putem avea parte de încasări neașteptate.

Tranzacțiile rapide sunt favorizate dar plasamentele pe termen lung nu sunt recomandate.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu o pecete 5.
Multă libertate în această căsnicie și multe secrete. Cuplul va reuşi să se adapteze, cei doi vor reuşi să alunge monotonia, căutând compania celorlalţi, integrându-se în grupuri, găşti, asociaţii.

Cei doi parteneri se vor distra, îşi vor trăi viaţa, chiar şi în aventuri pasagere pe care şi le vor trece cu vederea unul altuia, fidelitatea nefiind punctul forte al acestui cuplu. În ceea ce priveşte domeniul material, încasările neaşteptate şi tranzacţiile rapide vor fi favorizate. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii