Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!

Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!(458)

Concursul „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!“ lansat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța“ în cadrul proiectului PORT-CITIES: INNOVATION FOR SUSTAINABILITY continuă și în luna august. Anunțul a fost făcut în cadrul Forumului de Mobilitate Urbană Durabilă cu tema: „Soluții de car-sharing pentru companii și administrație“.

Proiectul PORTIS este derulat de Primăria Municipiului Constanța în parteneriat cu Universitatea Ovidius, CN APM Constanța, ADI Zona Metropolitană Constanța, Asociația Med Green Cluster și Asociația Centrul European pentru Dezvoltare.

În prima lună de desfășurare a concursului „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!“, participanții s-au întrecut în numărul de deplasări, numărul de kilometri parcurși sau aprecieri ale postărilor care promovează mersul pe jos, scopul concursului fiind acela de a încuraja mobilitatea pietonală în municipiul Constanța ca modalitate alternativă de deplasare în detrimentul utilizării autoturismului personal, pe distanțe scurte.

La numărul de deplasări, pe locul I s-a clasat doamna Corina Radu cu 206 deplasări și 197,3 km. La categoria numărul de km parcurși doamna Camelia Radu s-a situat pe locul I - în doar 72 de deplasări a cumulat 256,3 km. La secțiunea „Cea mai apreciată postare destinată deplasării pietonale“ doamna Fiscuci Alexandra a strâns 513 like-uri, care au urcat-o pe locul I al clasamentului.

Atât concurenta care s-a clasat pe primul loc la numărul de deplasări, cât și cea care ne-a surprins cu numărul de km parcurși au spus că pentru ele participarea la această competiție a fost destul de simplă pentru că obișnuiesc să meargă pe jos. Asemeni lor, ne dorim să fie tot mai multe persoane care să se alăture demersului lansat în cadrul proiectului PORTIS.

Competiția se adresează persoanelor cu vârste de peste 18 ani, iar înscrierea se poate face foarte ușor, fiind nevoie doar de un telefon mobil inteligent și acces la internet, prin aplicația gratuită STRAVA https://www.strava.com/, disponibilă în AppStore și Google Play.

Ca și în prima lună de concurs, concurenții care vor realiza cele mai multe deplasări pietonale de peste 500 de metri, dar și cei care vor cumula pe perioada desfășurării concursului cei mai mulți kilometri parcurși pietonal vor fi răsplătiți cu premii constând în vouchere la magazine cu profil sportiv. Mai multe informații despre acest concurs veți găsi pe pagina de Facebook Portis Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!