Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
PNL Constanța: Indiferența lui Decebal Făgădău dăunează grav Constanței și constănțenilor

PNL Constanța: Indiferența lui Decebal Făgădău dăunează grav Constanței și constănțenilor(1228)

"După ce a țipat ca din gură de șarpe că liberalii blochează proiectul de hotărâre care prevede aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța SA, Făgădău a fost invitat de consilierii locali PNL Constanța să expună pe larg acest demers pentru ca problema să fie clarificată și rezolvată.

Primarul nu trebuia decât să vină în fața Comisiei pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul Consiliului Local Constanța și să prezinte o expertiză tehnică și strategia de reabilitare a rețelei de termoficare.

În loc să coopereze și să dezamorseze cât mai repede această situație, Decebal Făgădău a ales să își arate mușchii și să convoace o altă întâlnire după bunul său plac."

“Acest război al orgoliilor început de Decebal Făgădău este nociv pentru cetățenii orașului și nu face altceva decât să arate că primarul a intrat în campanie electorală și nu îi pasă decât să obțină un nou mandat cu orice preț.
Nu vom intra în jocul acestui primar care, după ce a demonstrat că nu este capabil să atragă fonduri europene nici cât o comună din județ, acum se dă de ceasul morții că pierde zeci de milioane de euro pentru un proiect pe care nici nu l-a depus.
Apreciem promptitudinea conducerii Electrocentrale Constanța SA care a oferit comisiei detaliile tehnice pentru a înțelege cât de importantă este preluarea rețelei de termoficare la municipalitate. Vom merge și la întâlnirea de joi cu Decebal Făgădău și vom încerca să avem un dialog civilizat și constructiv chiar dacă primarul insistă să genereze un scandal inutil”
, a declarat Adriana Arghirescu, liderul consilierilor locali PNL din Consiliul Local Constanța.

20 august 2019                                                                       Biroul de presă PNL Constanța
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

POLITICIANUL FLORĂREASĂ
scris de Lucian Cristea
Ar trebui să profităm de campania electorală aflată în plină desfășurare și să ne distrăm și noi, exploatând smerenia care(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii