Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Septimiu Bourceanu: Îi transmit lui Decebal Făgădău că vom urmări atent traiectoria acestui proiect și modul în care îl pune în aplicare

Septimiu Bourceanu: Îi transmit lui Decebal Făgădău că vom urmări atent traiectoria acestui proiect și modul în care îl pune în aplicare(583)

"Votul dat de consilierii locali liberali pentru cumpărarea de către municipalitate a reţelei de transport a energiei termice vine cu responsabilități și obligații atât pentru primarul Constanței cât și pentru PNL.

Prin amendamentul pe care l-am adus la proiectul de hotărâre, Decebal Făgădău și-a asumat implementarea acestui demers și obligația ca, în 30 zile, să prezinte planul de acțiuni pentru reabilitarea rețelei de termoficare.

Îi transmit lui Decebal Făgădău că vom urmări atent traiectoria acestui proiect și modul în care îl pune în aplicare.

Este în interesul constănțenilor ca reabilitarea rețelei termice să se concretizeze și să nu fie doar subiect de campanie electorală pentru un primar care își mai dorește un mandat." 
 

23 august 2019                                          Prim-vicepreședintele PNL Constanța,
                                                                             Septimiu Bourceanu
             


Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CINE TÂNJEȘTE DUPĂ PRIETENIE ȘI PURITATE, SĂ MEARGĂ LA DELFINARIU!
scris de Lucian Cristea
Rămân în mintea noastră o parte din personajele sau momentele care ne-au marcat copilăria și chiar destinul. Eu întotdeauna mi-am do(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii