Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Domeniul public nu este suport publicitar

Domeniul public nu este suport publicitar(301)

Miile de afișe, autocolantele și anunțurile lipite aleatoriu afectează aspectul estetic al orașului.

În acest sens, Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de igienizare a zonelor invadate de afișe lipite ilegal pe stâlpii de iluminat stradal de pe marile bulevarde. Echipele municipalității au acționat astăzi pe bulevardul Tomis iar în perioada următoare se va interveni pe bulevardul Mamaia, strada I.G. Duca, bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Totodată, Direcția Generală Poliția Locală Constanța va intensifica acțiunile de monitorizare a afișajului ilegal pe domeniul public.

Potrivit art. 11 alin.(11) din HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, lipirea sau expunerea de afișe ori anunțuri pe ziduri, porți, stâlpi, panouri, uși, geamuri sau în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție la normele privind întreținerea și folosirea construcțiilor de orice fel.

Cei care nu respectă prevederile legale sunt sancționați cu amendă contravențională de la 400-800 lei pentru persoanele fizice și de la 1.000-1.500 pentru persoanele juridice.

Facem apel la constănțeni să semnaleze Direcția Generală Poliția Locală la 0241.484205 sau 0799.606142 (WhatsApp) în cazul în care constată fapte antisociale.

Numai împreună putem avea un oraș curat!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii