Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
BUNICII ȘI NEPOȚII, împreună!

BUNICII ȘI NEPOȚII, împreună!(309)

Momente emoționante s-au derulat astăzi la Căminul pentru Vârstnici din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța unde a avut loc cea de-a doua întâlnire în cadrul programului social „BUNICII ȘI NEPOȚII”.

Cinci copii instituționalizați în centrele de plasament s-au întâlnit cu șase bunici și bunicuțe din cadrul Căminului pentru persoane Vârstnice Constanța și au petrecut momente de neuitat. Au mers împreună la Delfinariu și la Rezervația Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, au mâncat înghețată, au băut suc și au povestit ca între bunici și nepoți.

Proiectul social „ BUNICII ȘI NEPOȚII” se derulează la inițiativa Primăriei Municipiului Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și are ca scop înlăturarea senzației de singurătate și abandon atât pentru vârstnici dar și pentru copii din centrele de plasament.

Întâlnirile vor continua în fiecare săptămână la sediul Căminului pentru persoane Vârstnice din Constanța. Bunicii și nepoții vor desfășura activități de socializare, jocuri interactive, muzică, artă sau alte activități la care vor fi antrenați atât copiii, cât și vârstnicii.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

REÎNVIEREA ȘI AUTONOMIA
scris de Lucian Cristea
Marți seara. Trei ceasuri rele cu repetiție prin NOUA TRADIȚIE. Din inițiativa Tomitanului, s-a inaugurat Epoca Repetiției. De la aces(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii