Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Zonele în care intervin echipele administratorului drumului public în luna septembrie

Zonele în care intervin echipele administratorului drumului public în luna septembrie(193)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea trotuarelor pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și bulevardul Tomis.

Pe rampele de acces către Pasajului Cumpenei și pe strada Mihai Viteazu, perimetrul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand, se intervine atât în zona destinată circulației pietonilor cât și pe partea carosabilă.

În același timp, se realizează lucrări de asfaltare pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe strada I.G. Duca, între bulevardul Ferdinand și bulevardul Mamaia.

Totodată, angajații SC Confort Urban SRL acționează pe străzile Prelungirea Recoltei, Alexandru Bogza, Dumitru Chiriac, Prelungirea Eduard Caudella și pe aleea Iosif Sava.

De asemenea, se amenajează noi locuri de parcare pe strada Plantelor, în zona bl. IS4, pe strada Eroilor, pe strada Arcului, în zona bl. I și pe strada Mugurului, în spatele bl. 22.

Continuă retrasarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în stațiile de autobuz și taxi și pe strada Soveja iar pe bd. I.C. Brătianu se dezafectează cablurile neetichetate.

   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DĂNCILĂ STUDIAZĂ TEHNICA ASEDIILOR....
scris de Lucian Cristea
M-am convins. Cu doamna Dăncilă, chiar dacă și-a îmbunătățit substanțial imaginea, nu e bine să ai decât relații principiale...(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii