Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Nota 10 la bacalaureat, premiată!

Nota 10 la bacalaureat, premiată!(92)

Primarul Municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, premiază bacalaureatul de nota 10.

15 elevi care au luat 10 la bacalaureat și 36 de profesori îndrumători primesc câte 1.000 de lei, după ce proiectul inițiat de primarul municipiului Constanța a fost aprobat în cadrul ședinței de Consiliul Local Municipal de la sfârșitul lunii august.

Îi felicit, le mulțumesc din inimă pentru că se apleacă asupra școlii, asupra educației, le doresc mult succes la facultățile, la universitățile unde vor merge, îmi doresc să se întoarcă acasă și să consolideze orașul nostru.

„Mă bucur că am premiat și profesorii, dascălii îndrumători pentru că trebuie să reconstruim lanțul de încredere și de recunoaștere pentru tot ceea ce înseamnă educația constănțeană. ”


Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, anunță că rechizite gratuite vor fi oferite gratuit, în fiecare an.

„De la an la an încercăm să fim cât mai aproape de ceea ce au ei nevoie, grupați pe categorii de vârstă, tocmai de aceea anul acesta copiii vor găsi în cutii inclusiv cărți. Pentru anul viitor voi prevedea în buget o creștere, astfel încât să le putem oferi rechizite și copiilor de liceu, a declarat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău.”

Distribuirea cutiilor pline cu ghiozdane și rechizite a început deja, iar școlarii și preșcolarii le vor găsi pe bănci, în prima zi de școală.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DIN CICLUL -ȘI L-AM PRINS CU RAȚA-N GURĂ!- CATTANI, POLITICIANUL PREFERAT AL DOMNULUI GUȘĂ
scris de Lucian Cristea
Duminică seara, am primit un mesaj scurt. Nici de dreapta, nici de stânga Un amic m-a anunțat că primul nostru ministru a ajuns pe(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI