Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Rectificări ale bugetului Clubului Sportiv și Spitalului Municipal Medgidia – aprobate în ședință extraordinară

Rectificări ale bugetului Clubului Sportiv și Spitalului Municipal Medgidia – aprobate în ședință extraordinară(77)

Marți, 3 septembrie 2019, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal, care a avut pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre. Acestea au fost votate de toți cei zece consilieri prezenți la ședință. Primele două proiecte de pe ordinea de zi au vizat rectificări ale bugetelor locale de venituri și cheltuieli ale Clubului Sportiv Medgidia, respectiv ale Spitalului Municipal Medgidia.

,,Atât Clubul Sportiv cât și Spitalul Municipal au sumele necesare pentru a-și desfășura activtatea în condiții civilizate. Deși s-au făcut calcule și prevederi la început de an, pe parcurs apar noi situații financiare și cheltuieli care nu au cum să fie prevăzute, astfel fiind necesare aceste rectificări”, a precizat primarul Valentin Vrabie.

Pentru Clubul Sportiv Medgidia, rectificarea prevede și direcționarea unor sume pentru achiziționarea unui microbuz necesar deplasărilor echipei feminine de volei calificată în prima ligă din România, la meciurile din țară. În ceea ce privește Spitalul Municipal, se vor aloca 1,8 milioane lei pentru asigurarea cofinanțării unui proiect de 3 milioane de euro - constând în dotarea unității spitalicești și un milion de lei pentru funcționarea spitalului în ultimele luni ale anului.

Celelalte proiecte aprobate în ședința extraordianară au fost: Actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico-economici ai investiției ,,Construire creșă în municipiul Medgidia, județul Constanța” și Nominalizarea unor reprezentanți ai Consiliului local Medgidia în Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Medgidia.


Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DIN CICLUL -ȘI L-AM PRINS CU RAȚA-N GURĂ!- CATTANI, POLITICIANUL PREFERAT AL DOMNULUI GUȘĂ
scris de Lucian Cristea
Duminică seara, am primit un mesaj scurt. Nici de dreapta, nici de stânga Un amic m-a anunțat că primul nostru ministru a ajuns pe(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI