Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Trei artiști își prezintă propriul lor sens al lumii la Sens[e]

Trei artiști își prezintă propriul lor sens al lumii la Sens[e](139)

Muzeul de Artă din Constanța va găzdui mâine, începând cu ora 16:00, vernisajul Sens[e].


Criticul de artă Doina Păuleanu va realiza o scurtă prezentare a expoziției. Iubitorii de artă vor avea ocazia să asiste la un concert susținut de pianistul Harry Tavitian și trompetistul Sebastian Burneci.

Potrivit organizatorilor, Philip Barnes din Anglia, Christopher Cristobal Newberry din Mexic și Tudor Titzoiu din Constanța își vor prezenta propriul lor sens al luminii, care, într-o mare măsură este determinat de țările din care provin.

Picturile artistului britanic Philip Barnes sunt încercări vibrante de a-și captura „mintea subconștientă”. Arta lui a fost descrisă ca fiind „eclectică, provocatoare și dinamică.” Dragostea lui Barnes față de pictură va fi relevată de expoziția

Sens[e]. Artistul are un masterat obținut la Royal College of Art, London.
Tudor Titzoiu a obținut Diploma și Masteratul în Arte la Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța. Tudor a plecat să studieze la Madrid la Facultatea Europea de Madrid, printr-o bursă Erasmus Plus de la Uniunea Europeană. A studiat un an pentru doctorat la Universitatea Națională de Arte din București.Portofoliul artistului conține lucrări de mixed media, uleiuri, acrilice, cerneală, pâslă și gravură.

Cu o carieră foarte eclectică de director de documentare, editor de reviste, scriitor, designer grafic și fotograf, Christopher Cristobal Newberry este profund influențat de conceptul latino-american al „realismului magic”. Imaginile artistului sunt compoziții făcute prin fotografie dar nu reflectă realitatea. Cristobal a studiat Științele Comunicării la Universidad Ibero Americana.

Expoziția va putea fi vizitată până pe 26 septembrie.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DIN CICLUL -ȘI L-AM PRINS CU RAȚA-N GURĂ!- CATTANI, POLITICIANUL PREFERAT AL DOMNULUI GUȘĂ
scris de Lucian Cristea
Duminică seara, am primit un mesaj scurt. Nici de dreapta, nici de stânga Un amic m-a anunțat că primul nostru ministru a ajuns pe(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI