Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Ediţia a 77 -a, 10 – 15 septembrie 2019

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Ediţia a 77 -a, 10 – 15 septembrie 2019(163)

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 10 – 15 septembrie 2019, cea de a 77 -a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Între 10 – 11 septembrie, in cadrul TINIMTEX, producătorii români, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, aceste două zile fiind destinate exclusiv contractărilor.

Asa cum v-am obişnuit şi la ediţia din luna mai, după mulţi ani, se reia tradiţia rezervării unor zile ale târgului numai pentru sesiunea de contractări.

Târgul se va desfășura la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia și reunește circa 153 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga ţară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

La această ediţie, CCINA Constanța și-a concentrat cu succes eforturile în atragerea de firme producătoare de îmbrăcăminte si încălţăminte, astfel încât, la ediția din luna septembrie, a TINIMTEX, din totalul de 153 de firme participante, 95 de firme sunt producătoare, adică 65 % din totalul firmelor participante, iar restul de 35% sunt comercianţi.

Situaţia firmelor expozante, pe județe, este următoarea:
Bucureşti 25 de firme
Constanţa 22 de firme
Braşov 10 firme
Iași 10 firme
Satu Mare 9 firme
Bistriţa 9 firme
Suceava 8 firme
Argeş 7 firme
Prahova 7 firme
Neamţ 6 firme
Mureş 5 firme
Timiş 5 firme
Arad 4 firme
Buzău 3 firme
Botoşani 3 firme
Brăila 2 firme
Cluj 2 firme
Galaţi 2 firme
Bacău 2 firme, si cate 1 firma din Călăraşi,Vrancea,Bihor,Vaslui,Vâlcea, Dolj,Giurgiu,Sălaj,Olt si Hunedoara. De asemenea, printre firmele expozante mai intâlnim o firmă din Grecia - producătoare de blănuri şi una din Ungaria - producătoare de confecţii.

Ediția din luna septembrie a TINIMTEX, de altfel cea mai importantă din tot anul, dă startul cumpărăturilor din această perioadă, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată,cu noile colecţii de toamnă-iarnă, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter - confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii

Pavilion Expozițional etaj - genți și accesorii, încălțăminte

Program de vizitare:

În perioada 10 – 11 septembrie: 10.00 - 19.30 (numai pentru comercianti)
joi-sâmbătă 12 – 14 septembrie: 10.00 - 19.30 -pentru publicul larg
Duminică, 15 septembrie: 10.00 - 16.00 - pentru publicul larg
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DIN CICLUL -ȘI L-AM PRINS CU RAȚA-N GURĂ!- CATTANI, POLITICIANUL PREFERAT AL DOMNULUI GUȘĂ
scris de Lucian Cristea
Duminică seara, am primit un mesaj scurt. Nici de dreapta, nici de stânga Un amic m-a anunțat că primul nostru ministru a ajuns pe(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI