Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Constănțeanca Antoanela Manac, reprezentantă a României la Cupa Europeană de triathlon din Mamaia

Constănțeanca Antoanela Manac, reprezentantă a României la Cupa Europeană de triathlon din Mamaia(241)

Mai sunt câteva zile până la marea aventură H3RO by Trichallenge iar ultima zi când pasionații de triatlon se mai pot înscrie la start, accesând pagina http://h3ro.org/inscriere, este mâine, vineri, 13 septembrie.

Această a 11-a ediție a binecunoscutului eveniment sportiv va cuprinde și următoarele probe speciale: Cupă Europeană la Sprint, Campionate Naționale la Supersprint și Half și Cupă la Aquathlon.

Voi reprezenta România la Cupa Europeană de triathlon din Mamaia de anul aceasta, care punctează pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.
Vă așteptăm să ne sustineți și să ne urmăriți atât la cursa amatorilor de dimineață, începând cu ora 11.00, cât și la cursa noastră, a profesioniștilor, de la ora 14.00.
Ne vedem la Trichallenge Mamaia pe 21 septembrie!”
, ne transmite constănțeanca noastră Antoanela Manac, componentă a Lotului Național de Triatlon, campioană națională și balcanică la triatlon și duatlon.
 

  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii