Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Peste 1.500 de noi locuri de parcare pentru constănțeni au fost amenajate în ultimele luni de Primăria Municipiului Constanța

Peste 1.500 de noi locuri de parcare pentru constănțeni au fost amenajate în ultimele luni de Primăria Municipiului Constanța(238)

Cele mai multe au apărut în locul garajelor demolate și sunt destinate riveranilor care au acum condiții civilizate pentru a-și putea parca autoturismele.

Parcări noi au fost construite în mai multe zone din oraș, în cartierele Inel 1, Inel 2, Km 5, Tomis, 2, Tomis Nord, Faleză Nord, Poarta 6, iar lucrările de amenajare de noi locuri de parcare vor continua!

Pe lângă cele peste 1.500 de locuri noi, echipele Primăriei Municipiului Constanța au retrasat alte peste 3 mii de locuri.

Vă mulțumim pentru acest proiect, chiar era necesar, suntem foarte mulțumiți.”

„Aici erau garaje. Au fost demolate și suntem foarte mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat”, declară locuitorii de pe strada Plantelor, acolo unde Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban a amenajat o parcare nouă, cu 45 de locuri.

Echipele Primăriei Municipiului Constanța consolidează în aceste zile infrastructura noii parcări de pe strada Mugurului, în spatele bl.22.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii