Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Rechizite pentru micii elevii din comuna Târguşor(1039)

Asociaţia Tinerilor pentru România, în parteneriat cu Librăria Diverta din Constanţa, a desfăşurat, în perioada 2-12 septembrie campania “Trimitem copii la şcoală”, prin care toată comunitatea constănţeană a fost invitată să doneze rechizite şcolare pentru micii elevi din comuna Târguşor, judeţul Constanţa.


Odată cu începerea noului an şcolar, luni, 16 septembrie, începând cu ora 9.30, membrii ATPR vor înmâna copiiilor din Târguşor rechizitele donate de semenii lor şi vor avea grijă ca acestora să nu le lipsească nimic astfel încât şcoala să nu fie un chin pentru ei, ci un loc în care mergi de drag: să înveţi, să socializezi, să te distrezi. Asociaţia încearcă prin acest demers să reducă gradul abandonului şcolar cauzat de lipsa resurselor financiare.
La acţiune vor fi prezenţi, atât reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Constanţa, asocaţie care militează anual pentru drepturile elevilor şi pentru importanţa mediului educaţional în rândul tinerilor, cât şi reprezentanţi ai administraţiei locale a comunei Târguşor.

“Doresc să le mulţumim foarte mult partenerilor implicaţi în proiect şi tuturor persoanelor care au contribuit la demersul nostru de a îi ţine în mediul educaţional pe copiii din famiile defavorizate. Munca noastră, în parteneriat cu Asociaţia a Elevilor din Constanţa, nu se opreşte aici. Avem deja în plan şi alte proiecte prin care dorim atât să evidenţiem avantajele mediului educaţional, cât şi să îmbunătăţim relaţia profesor-elev-părinte”, a declarat Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.


Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul acesta, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.
 

Comentarii

Cristi Mihai
12-09-2013
O actiune laudabila, in care toti constantenii ar trebui sa se implice sa vedem niste copii fericiti. Felicitari Asociatiei Tinerilor pentru Romania pentru proiect, si tuturor partenerilor pentru sprijinire!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Lumina. Românul manipulat
scris de Pompiliu Comşa
În multe situaţii trebuie să te înalţi din ceea ce viaţa de zi cu zi îţi oferă, pentru a putea înţelege ceea ce Dumnezeu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!