Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Feerie de parfum și culoare în Parcul Teatrului Oleg Danovski, la Târgul Constanța cu Flori

Feerie de parfum și culoare în Parcul Teatrului Oleg Danovski, la Târgul Constanța cu Flori(168)

Simfonia florilor îi va încânta pe constănțeni, la sfârșitul lui septembrie, la cel mai colorat târg din municipiu. Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi îmbrăcat în flori viu colorate, la Târgul Constanța cu Flori, Ediția de toamnă, pe care Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța îl organizează în perioada 26 – 29 septembrie 2019.

Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 – 19:00, vom aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră.
Producătorii, alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA - Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor.

Comercianții interesați să participe la Târgul Constanța cu Flori pot apela numărul de telefon 0241 520574 - Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul RAEDPP Constanța, persoana de contact Poștovei Sever.
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUDOVIC ORBAN FACE NOUL GUVERN, IAR PESEDIȘTII GOLESC VISTERIA ȚĂRII!
scris de Lucian Cristea
Moțiunea de cenzură inițiată de PNL, în urma căreia Guvernul Dăncilă a fost trimis acolo unde-i este locul, adică pe tușa rușino(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE