Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Trei doamne și toți trei președinței

Trei doamne și toți trei președinței(1153)

Constanța se trezește în acest week-end călărită fără să vrea de trei candidați le alegerile prezidențiale deși nu suntem încă în campania electorală. Constănțenii nu s-au deranjat aproape deloc fie pentru că nu sunt interesați, fie pentru că organizatorii sunt amatori rău de tot, fie pentru că vor să voteze cu alde PSD.

 

Așa zisul UN OM s-a rătăcit pe lângă Cazino trăgând de unul și de altul poate se opreau din plimbare să îl vadă și pe el îmbrăcat frumos încercând să îi aburească cu nimicuri gen replici din Titanic vals: ”Vai, cât ești de diplomat! Cum se cunoaște că ai intrat în politică! Ticălosule, vino să te pup!”

”Mofturi, Spirică!”, zicea un amic oarecare. ”Nici n-ai nevoie să le ceri votul, pentru că o să fie alegeri libere… Votează fiecare cu cine vrea și la urmă iese cine trebuie. Nu contează cine votează, contează cine numără!”.

 

La sediul PMP în prezența unui grup restrâns, foarte restrâns, de apropiați, foarte apropiați, domnul Theodor Papeologu a repetat aceleași glumițe cu Lady Macbeth despre care nici cei care mai știu câte ceva nu reușesc să facă legătura cu tanti Viorica zicând că de fapt președintele ar trebui să facă ceva chiar dacă nu îl îndeamnă Constituția pe care ar trebui să o schimbăm.

 

La Casa de Cultură a sindicatelor (ce nume idiot își păstrează) din Constanța care încă miroase a comunism din ăla vechi, adânc, greu de înlăturat, s-au întâlnit liberali din câteva județe limitrofe unii zicând că e nu știu ce conferință de-a lor de PNL, alții că e campanie pentru Iohannis.

Cică a fost Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Est unde urmau să vină 1300 de membri deși sala are oficial doar 735 de locuri.

Cică Iohannis și-a lansat campania electorală. Tot aia cu o Românie normală.

Nimeni nu a înțeles rostul și durata întânirii care s-a bazat doar pe istețimea pleacă PSD și vine PNL! Și o să fie bine pentru toți, o să vedem noi. "România riscă să fie distrusă de PSD!" Săraca țărișoară, nici ea nu știe ce o mai așteaptă. Nici noi.

 

Totul pare doar de ochii lumii, să nu zică unii sau alții că nu se frământă ai noștri pentru mai binele nostru și al țării. Ne complăcem într-o superficialitate jenantă, așa de vrăjeală, pentru amețit prostimea care oricum nu se mai deranjează.

La tot circul ăsta modest și de foarte proastă calitate poporul și-a văzut de treaba lui uluit de protipendada care se face că are treabă. 

În toate cărțile de propagandă electorală și peste tot astfel de întâlniri se organizează cu un puhoi de lume. Mai ales pentru Președintele încă în funcțiune. Altcumva, se vede că Mircea Diaconu nu este sprijinit iar Theodor Paleologu nu are bani.

 

Până acum au fost pe aici, pe la noi, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Klaus Iohannis. Ce or fi găsit la Constanța, de noi încă nu știm și nici nu ne deranjăm să aflăm? Care este rostul acestor întâlniri dacă mesajele sunt puerile iar interesul foarte scăzut?! Să bem o bere cu pritenii?!

Căldură mare, mon cher!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii