Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!(1022)

Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O chestiune sesizată și de președintele Iohannis. Acesta s-a aflat în centrul atenției cu ocazia organizării, în județul Constanța, de către PNL, a unor ample manifestări cu caracter politic și electoral, Adunarea Regională Sud-Est a PNL. Până la acest moment, o acută lipsă de omogenitate a prelungit criza din interior.

Din fericire, liberalii constănțeni nu s-au pierdut cu firea și au reușit să depășească obstacolele care le-au ieșit în cale. PNL a demonstrat că are resurse, voință, experiență și carismă de partid mare. Chestiune remarcată de asemenea de președintele Iohannis, dar și de participanții la Adunarea Regională a organizațiilor Sud-Est. Ca să nu mai reamintim entuziasmul celor care au fost prezenți la Școala de vară a tineretului liberal…

A fost o reușită colectivă, cum altfel! Pentru Bogdan Huțucă, presupun, însă, că, în calitatea sa de lider al liberalilor constănțeni, tot ceea ce s-a întâmplat frumos reprezintă o experiență ieșită din comun. Este suficient să spun că a înfruntat două cascade puternice, de probleme. Două cascade Niagara, ca să spun așa...O cascadă de probleme personale care au culminat cu un deces în familie! Exact când era mai multă nevoie de el! Și o cascadă de probleme de partid și cu caracter organizatoric.

Cu primirea în condiții de excelență a unor reprezentanți de seamă ai PNL, pregătiți să transmită mesaje importante către națiune. Cu debutul reușit al campaniei electorale prezidențiale pentru domnul Iohannis. Cu un program adecvat și de ținută. Unde? La Constanța. Asta nu se uită niciodată! Cu prioritățile care au marcat deschiderea Școlii politice de vară.

În ciuda unor controverse, liderul PNL Constanța și-a văzut de treabă. În primul rând, a avut grijă ca în partid să domnească o atmosferă de normalitate. Și a reușit! În ciuda eforturilor făcute de diverși sforari care vor să demonstreze că PNL Constanța nu funcționează sub conducerea lui Huțucă! Și Huțucă ce făcea? A evitat, cu diplomația care îl caracterizează, provocările unor intruși. Nu s-a certat cu nimeni. Și s-a bazat tot timpul pe sprijinul colegial al liberalilor de calitate, gata să intervină ori de câte ori era nevoie de ei!

Pe scurt, Bogdan Huțucă și PNL Constanța merg mai departe, conform graficului stabilit! Mai ales, acum, după ce au fost recuperate toate restanțele...

Dar care este atmosfera în PNL Constanța? După valul de păsări migratoare care au luat cu asalt sediul PNL, cu Chițac în frunte, eternul invitat electoral al Antenelor, s-a așternut liniștea. Este însă o liniște artificială, dar necesară, pentru limpezirea definitivă a apelor, inclusiv la nivel central. Mă refer la locul și rolul PNL Constanța. Pentru că oricât de tari se cred unii pe pământ, sunt alții și mai tari pe sus! Până la limita de zbor, nu chiar în ceruri. Așa a apărut expresia “Cineva, acolo sus, mă iubește!” Cine nu iubește, o sfeclește!

Dacă dragoste nu e, nici PNL nu e! Regulă valabilă și pentru liberalii constănțeni. Cine face jocurile? Cei care au anulat amendamentul “Precum în ceruri așa și pe pământ!” Dacă cineva se trezește vorbind despre situația existentă în PNL Constanța, este imediat redus cu eleganță la tăcere! Nu este momentul…

Deocamdată, singurul lucru care interesează întreaga suflare liberală este campania electorală a președintelui Iohannis! Și, desigur, victoria finală. Mai sunt în PNL Constanța oameni supărați...E timpul să le treacă supărarea și să își dea mâna cu toții pentru a câștiga împreună alegerile! Cel puțin ca la europarlamentare! Dacă nu chiar mai mult!

Zilele acestea, la Constanța, PNL a confirmat că are cu ce și cu cine! Și foarte mulți liberali mi-au dat dreptate…

“Tocmai de aceea, astăzi este mai clar decât oricând, că fiecare român care își dorește o Românie occidentală are în Președintele Iohannis cea mai bună opțiune pentru România!”
Deputat Bogdan Huțucă, Președintele PNL Constanța
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!