Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Vești bune pentru posesorii de mașini electrice și hibrid

Vești bune pentru posesorii de mașini electrice și hibrid(161)

 

Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău a anunțat astăzi că toți constănțenii care dețin vehicule electrice și hibrid beneficiază de parcare gratuită.

“Puteți folosi cu încredere aceste mașini electrice pe care le puteți lăsa în orice parcare, fără a plăti. Nu aveți niciun cost suplimentar în afară de costurile deplasării cu mașina electrică.

Începem un program ambițios, Constanța este pe harta orașelor de car sharing. Aceasta ne obliga să accelerăm programul de stații electrice, pentru care avem deja un proiect de 18 stații iar acest număr se va adăuga la stațiile electrice deja existente.

Îi încurajez pe constănțeni să utilizeze aceste mașini, să meargă cu bicicleta, să meargă pe jos și cu mijloacele de transport în comun pentru că avem deja un alt nivel de servicii la compania noastră de transport”

Toți cei care vor să închirieze aceste mașini electrice în sistem car sharing își pot descărca aplicația BCR eGO, disponibilă în sistem Android și IOS.

Conform H.C.L nr. 227/2019 pentru completarea H.C.L nr. 221/2017 privind aprobarea unor tarife pentru plata unor servicii de utilități publice, Consiliul local al municipiului Constanța a stabilit faptul că “Persoanele fizice sau juridice din municipiul Constanța, utilizatori de autovehicule hibrid sau electrice, beneficiază de gratuitate, pentru folosirea locurilor de parcare din parcările publice cu plata cu tarif orar, de pe teritoriul municipiului Constanța. Identificarea acestor autovehicule se va face printr-o vinietă, emisă de Primăria Municipiului Constanța.’’ Cei interesați pot depune la sediul Direcției Gestionare Servicii Publice, strada Ștefan Mihăileanu, nr. 10, o cerere la care vor atașa în copie următoarele documente:

- Carte de identitate sau certificat de înregistrare fiscal
- Declarație GDPR – se găsește pe site-ul Primăriei Constanta
- Certificat de înmatriculare al autovehiculului
- Documente care fac dovada dreptului de utilizare al autovehiculului.

Aceste documente pot fi transmise și pe adresa de e-mail: parcari@primaria-constanta.ro


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUDOVIC ORBAN FACE NOUL GUVERN, IAR PESEDIȘTII GOLESC VISTERIA ȚĂRII!
scris de Lucian Cristea
Moțiunea de cenzură inițiată de PNL, în urma căreia Guvernul Dăncilă a fost trimis acolo unde-i este locul, adică pe tușa rușino(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE