Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Pe mozaic nu se alunecă!

Pe mozaic nu se alunecă!(877)

Cele 21 de lucrări de mozaic, care vor dimensiona 10 treceri de pietoni din Constanţa, înfrumuseţând astfel o parte dintre cele mai circulate bulevarde ale oraşului şi spărgând monotonia cromatică au fost montate. Cele mai multe dintre ele au fost deja tratate cu soluție antiderapantă, iar la restul se va aplica substanța în cel mai scurt timp, în funcție și de condițiile meteorologice.

Vor fi tratate cu o soluţie antiderapantă şi, de asemenea, unde va fi nevoie, adică acolo unde bordurile sunt înalte, vom pune şi benzi antiderapante”, a declarat Ovidiu Felipov, managerul proiectului.

„Oraşul meu din mozaic“ este un proiect care se situează, în cel mai fericit mod, la răscrucea dintre artă, societate, știință și meșteșug. Inițiativa, profund originală, aparține Fundației Metamorphosis a Universității „Ovidius” din Constanța și este finanțată de Primăria Municipiului Constanța. Proiectul are o valoare de 120.000 de lei.

Proiectul sporeşte estetica arhitecturală urbanistică a mai multor zone cu vizibilitate maximă din oraş, şi anume: bd. Tomis, bd. Ferdinand, bd. Mamaia, str. Soveja, şos. Mangaliei, str. Răscoalei 1907, str. Traian, str. Pandurului, bd. Aurel Vlaicu, str. Caraiman.

 


   

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii