Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
- Istoria și civilizația tătarilor- Serie de prelegeri

- Istoria și civilizația tătarilor- Serie de prelegeri(724)

Pentru al șaselea an consecutiv, Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România organizează în anul universitar 2019 - 2020 seria de prelegeri „Istoria și civilizația tătarilor”.

Înscrierile se pot face până la data de 1 noiembrie 2019 printr-o cerere depusă la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice sau la adresa de e-mail udttmr@yahoo.com.

Cursul este gratuit și este destinat atât studenților și masteranzilor Universității „Ovidius”, indiferent de specializare, dar și tuturor celor care, indiferent de vârstă și pregătire, doresc să afle principalele repere ale evoluției istorice a tătarilor.

Cursul este susținut de dr. Metin Omer, cercetător științific în cadrul Institutului de Știință, Cultură și Spiritualitate „Ovidius”, Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Programul cursului va fi stabilit de profesor și cursanți.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii