Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale și de amenajare a parcărilor rezidențiale

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale și de amenajare a parcărilor rezidențiale(272)

Conform graficului de lucru din această săptămână, angajații SC Confort Urban SRL intervin asupra trotuarelor pe strada Mircea cel Bătrân, tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor și pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 29 Mihai Viteazu.

De asemenea, se reabilitează carosabilul pe strada Tudor Vladimirescu și continuă lucrările pe străzile Prelungirea Recoltei și Prelungirea Eduard Caudella.

Tot în această săptămână, echipele administratorului drumului public amenajează noi locuri de parcare pe strada Mugurului, în spatele bl. 22.

Se trasează marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni și în stațiile de autobuz și taxi.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii