Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Trafic restricționat pe bd. Mamaia și strada Farului din Constanța!

Trafic restricționat pe bd. Mamaia și strada Farului din Constanța!(265)

Pentru remedierea unor avarii survenite astăzi – 24 septembrie 2019, pe rețeaua de alimenatre cu apă din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto astfel:

- blocarea benzilor 2 și 3 de circulație pe bd. Mamaia în zona Delfinariu, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, în intervalul orar 09.00 – 12.00;
- blocarea străzii Farului, tronsonul cuprins de bd. Tomis și str. Panait Holban, în intervalul orar 09.00 - 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonele menționate nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii