Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Amenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța

Amenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța(291)


Amenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța. În momentul de față sunt în lucru șapte spații destinate celor mici în diferite zone aleflă pe strada Năvodului, unde se amenajează și un miniteren de sport. De asemenea, lucrările sunt avansate pe strada Dispensarului, bl. 24a/24b, pe aleea Heracleea, la intersecția cu aleea Făt Frumos, în parcul de la Teatrul Oleg Danovski, pe strada Traian, bl. A4/A5 și pe bulevardul 1 Decembrie 1918 la intersecția cu strada Traian unde mai trebuie turnat doar covorul antitraumă. La spațiul de joacă din parcul de la Gară mai trebuie executate mici lucrări de infrastructură, iar apoi trebuie montate echipamentele de joacă și turnat covorul asfaltic.

După finalizarea lucrărilor amintite, numărul locurilor de joacă finalizate va ajunge la 21. Între timp, în scurt timp vor începe lucrările de reamenajare pe strada Adamclisi, bl. P1/P2, pe strada Primăverii la intersecția cu aleea Lujerului, în parcul din cartierul Tomis II și pe strada Dionisie cel Mic, bl. 50.

În paralel, Primăria Municipiului Constanța a întocmit documentația pentru achiziția lucrărilor de reabilitare a altor 18 spații de joacă.

Facem apel către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiiile de joacă în curs de amenejare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CONSPIRAȚIA MĂGARILOR
scris de Lucian Cristea
Doi măgari pun de o conspirație într-un lan de porumb. Trei măgari pun de o conspirație lărgită. Un caz social măgăresc. Scriam(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte