Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Peste 700 de câini comunitari și-au găsit o familie iubitoare

Peste 700 de câini comunitari și-au găsit o familie iubitoare(241)

Tot mai mulți constănțeni se implică în campania de adopție a câinilor fără stăpân inițiată de Primăria Municipiului Constanța. Iubitorii de animale aleg să le ofere o nouă șansă la viață cățeilor aflați la adăpostul situat pe strada Vârful cu Dor, nr. 5. Potrivit datelor furnizate de Serviciul Gestionare Animale Abandonate, de la debutul campaniei „Adoptă un cățel!”, 730 de căței au fost adoptați și alți 30 de câini au fost revendicați.

Încurajăm constănțenii să se alăture campaniei „Adoptă un cățel!”. Adopţia acestora se face gratuit și poate fi realizată după ce a expirat termenul de 7 zile lucrătoare în care patrupedele ar fi putut fi revendicate de proprietari.

Solicitările se pot introduce imediat ce câinele a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării.

Câinii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

Se interzice abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi în condiţiile OUG nr. 155/2001 completată şi modificată de Legea nr. 258/2013 şi a normelor metodologice de aplicare a acestora.

Serviciul Gestionare Animale Abandonate poate fi contactat la numărul de telefon 0733.045213.

Cei interesați pot vizita Adăpostul Public pentru Animale Abandonate:
- luni, marți, miercuri și vineri, între orele 10:00 - 14:00;

- joi, în intervalul orar: 09:30 - 17:30.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

REÎNVIEREA ȘI AUTONOMIA
scris de Lucian Cristea
Marți seara. Trei ceasuri rele cu repetiție prin NOUA TRADIȚIE. Din inițiativa Tomitanului, s-a inaugurat Epoca Repetiției. De la aces(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii