Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată la Constanța de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială prin organizarea unei competiții de table dedicate pensionarilor

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată la Constanța de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială prin organizarea unei competiții de table dedicate pensionarilor(129)

Concursul de table a avut loc în două etape:
• Etapa I – Etapa pe cluburi/pavilioane.
• Etapa II – Etapa finală

Finala s-a desfășurat pe sistemul trei linii câștigate din maxim jucate, între câștigătorii de pe cluburi. Câștigătorii de la fiecare masă au jucat între ei, astfel încât, în finală au ajuns patru competitori. Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locul I, locul II și locul III au avut loc două finale - finala mică și finala mare.

Câștigătorii primelor trei locuri au fost premiați astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, de viceprimarul municipiului Constanța Costin Răsăuțeanu, care le-a transmis că îi așteaptă și în anii următori.

Locul I a fost ocupat de Cimpoeru Tudor, locul II de Cadâr Sebaidin, iar pe locul III s-a situat Dobrescu Alexandru, toți trei cu mii de partide jucate și multe premii în palmares. Concursul de table dedicat pensionarilor este un eveniment cu tradiție în rândul constănțenilor, prima ediție fiind organizată în 2007.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAIUL ȘI BARNA
scris de Lucian Cristea
Domnul Barna, candidatul USR la președinția României, este adeptul contradicțiilor statornicite între paiul din ochiul adversarului ș(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE