Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Se amenajează trotuarele în mai multe zone din oraș

Se amenajează trotuarele în mai multe zone din oraș(480)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, desfășoară ample lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței.

Pe strada Mihai Viteazu, echipele adminstratorului drumului public continuă să monteze dale de granit în zona intersecției cu bulevardul Ferdinand. Ieri, muncitorii au asfaltat scuarul și zona destinată circulației pietonilor pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand.

De asemenea, se reabilitează trotuarele pe strada Mircea cel Bătrân, în zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța iar pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu se montează dale de granit.

Pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările de pregătire a terenului în vederea asfaltării.

Facem apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CHIȚAC ȚINE CU DINȚII DE TAXA LUI MAZĂRE
scris de Lucian Cristea
Vergil Chițac trăiește printre sateliți, singura lui preocupare fiind amânarea sfârșitului lumii. Și încă ceva. După el, ca prim(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii