Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Lucrări de tăiere a cablurilor aeriene pe bulevardul Mamaia

Lucrări de tăiere a cablurilor aeriene pe bulevardul Mamaia(602)


Lucrările de aerisire a bulevardului de cabluri se derulează după ce anterior operatorii de rețele de comunicații au introdus cablurile în canalizațiile amenajate în subteran. Ulterior, echipele Primăriei Municipiului Constanța vor începe să taie stâlpii de beton de pe tot bulevardul Mamaia. În locul lor vor fi montați stâlpi care vor asigura doar iluminatul public. 

În acest timp, SC Confort Urban a început tăierea cablurilor neetichetate de pe bulevardul Aurel Vlaicu, după ce echipe ale societăților care dețin rețele de comunicații au etichetat cablurile aeriene.

Este important de precizat faptul că operatorii care nu au respectat termenele de introducere în subteran a rețelelor rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.

Rugăm participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii