Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
angajari
Vreți să lucrați la Primăria Constanța?

Vreți să lucrați la Primăria Constanța?(162)

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr.51, pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție temporar vacante, astfel:

- consilier clasa I gradul superior- Serviciul Pregatire și Implementare Proiecte POR, Direcţia Dezvoltare și Fonduri Europene (2 posturi).

Condiţii de participare:

- studii universitare de licentă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea ştiinţe juridice, inginereşti, administrative, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

- să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art.465 alin. (1) lit. a-d si f-k din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 22.10.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 26.10.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun până la data de 14.10.2019, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAIUL ȘI BARNA
scris de Lucian Cristea
Domnul Barna, candidatul USR la președinția României, este adeptul contradicțiilor statornicite între paiul din ochiul adversarului ș(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE