Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Delegația Primăriei Municipiului Constanța, în vizită oficială la Ministerul Bavarez al Locuințelor, Construcțiilor și Transporturilor din Munchen!

Delegația Primăriei Municipiului Constanța, în vizită oficială la Ministerul Bavarez al Locuințelor, Construcțiilor și Transporturilor din Munchen!(131)


Mă bucur că participați la târgul Exporeal. Știu că vă bucurați de un interes sporit, Constanța beneficiază de o poziție strategică. Noi nu avem un port atât de mare precum Constanța, însă avem mai multe porturi mici la Dunăre”, a declarat, în cadrul întâlnirii, domnul Gerhard Reichel, coordonatorul ministerial.

Împreună cu alți reprezentanți ai autorităților publice locale și ai companiilor de stat din țara noastră, delegații constănțeni au aflat de la reprezentanții Ministerului exemple de bune practici în domeniile construcției de drumuri și poduri și restaurări clădiri. Reprezentanții Ministerului Bavarez și-au arătat disponibilitatea de a intermedia, alături de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Consulatul General al României la Munchen, relațiile dintre autoritățile locale și potențialii investitori în domeniile transporturilor, construcțiilor și infrastructurii. În cadrul întâlnirii, oficialilor germani le-a fost prezentat profilul competitiv al municipiului Constanța.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAIUL ȘI BARNA
scris de Lucian Cristea
Domnul Barna, candidatul USR la președinția României, este adeptul contradicțiilor statornicite între paiul din ochiul adversarului ș(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE