Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
HOME DECO, un eveniment de marcă pentru toți!

HOME DECO, un eveniment de marcă pentru toți!(378)

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada 17 – 20 octombrie 2019, Evenimentul HOME DECO, care se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia şi reunește firme producătoare de mobilă, din domeniul imobiliar,design interior,gresie și faianță, covoare și materiale de construcții din întreaga ţară.

Alături de producătorii de mobilă, vor mai fi prezenţi producători de uşi şi pardoseli din lemn, saltele, şi alte accesorii, pentru amenajarea casei cu stil şi eleganţă.

Ca noutate – participă două firme care și-au propus să transforme obiectele de mobilă veche și aparent neutilizabile, în adevarate obiecte de artă unice, cu un puternic impact emoțional.

Vizitatorii care vor trece pragul expoziției și vor completa un talon de participare, pot avea parte și de premii surpriză, în urma extragerilor la tombola organizată cu acest prilej.

Firmele participante provin din Constanţa, București, Buzău, Suceava, Galați, Timişoara, Brăila, Vrancea, Mures, Prahova, Satu Mare, Iași.


Program de vizitare:

În perioada 17 – 19 octombrie: 10.00 - 18.00
20 octombrie: 10.00 - 15.00
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii