Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Mai bine un dușman bun decât un prieten rău

Mai bine un dușman bun decât un prieten rău(460)

Când ți se fac complimente nesincere poți deveni suspicios. Urmează cât de curând un Gigi te rog să mă ajuți într-o problemă.

 

Oamenii te pot acoperi cu complimente, nu îi costă nimic, de obicei sunt pricepuți în așa ceva, au mai făcut-o și cu alții. Lingușirea e mereu jenantă și chiar scârboasă. Văd cu uimire din ce în ce mai mulți oameni de ispravă care se lasă lingușiți în public fără jenă.

 

Nimeni nu ia în serios succesul tău. Invidioșii vor zice că ai fi avut noroc. Oricine putea să facă ce ai făcut tu și poate chiar mai bine. Ce mare scofală ai făcut, era la îndemâna oricui! Dacă aveam timp făceam și noi!

 

Dacă nu ești atent, sau și mai grav, dacă nu te interesează, își vor expune la vedere propriile realizări și își vor atribui succesul tău pentru care, cel mai probabil, nu au depus niciun efort.

 

De cele mai multe ori te imită. Vor încerca să imite felul tău de a fi, de comunicare sau chiar și stilul tău de îmbrăcăminte. Pe ei asta îi ajută să se simtă mai bine. Dacă nu te superi vor insista că au dreptate, că de fapt ei sunt așa, nu tu, pentru că de fapt tu nu ești în stare de nimic.

 

Vor spune tuturor că ei concurează cu tine pentru că au dorința permanentă de a te concura. Goana după succes este dorința lor permanentă. Tu îi cam încurci.

 

Întotdeauna prietenul tău se bucură de greselile tale. Este mereu fericit când eșuezi sau când primești mustrări, deși se poate ascunde de tine și nu vrea să se vadă adevăratele lui sentimente.

 

Toți te bârfesc pe la spate. Te pot lăuda când ești față dar imediat ce te îndepărtezi de ei, vor începe să discute despre tine de cele mai multe ori nefavorabil. Vor ajunge repede la concluzia că succesul tău nu este pe merit, că ești norocos, că șeful te iubește mai mult, toată munca pentru tine de fapt au făcut-o alții.

 

Dacă a ajuns să te urască fără motiv, ar fi mai bine să îndepărtezi o astfel de persoană din viața ta. Își va face un titlu de glorie din faptul că s-a culcat cu nevastă-ta, de exemplu.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii