Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
PSD-ul moare dar nu se predă

PSD-ul moare dar nu se predă(591)

Orice ar face acum PSD va fi de bine mai ales pentru el.

Dacă va susține guvernul PNL toți vor intra la idei, gen mamă ce deștepți sunt ăștia de la PSD. Bravo, lor! Ce bine că ii lasă pe ăștia, pe peneliști, să guverneze singuri acum mereu cu spaima unei dificile majorități parlamentare.

Dacă vor rămâne mai departe la conducerea guvernului, cu madam Dăncilă în frunte, toți vor spune: uite mă ai dracu' PSD-iști ăștia, îi omoară opoziția iar ei încă mai respiră!

Foarte de neînțeles rămâne atitudinea celor care au sprijinit moțiunea de cenzură gândită și condusă de Orban și de PNL pentru căderea guvrnului iar acum se codesc să declare că vor sprijini guvernul PNL prin atitudini cam ciudate pline de ifose și de politicianisme de operetă.

Cel mai de neînțeles rămâne în continuare Barna cu ai săi USR + Plus care vrea alegeri anticipate deși toată lumea știe că așa ceva la noi nu se poate. Nici legal nici amical. Le spune și Președintele Iohannis că nu se poate acum doar că ei nu și nu, o țin ca gaia mațu'. Nu vor nici la guvernare nu vor nici să sprijine noul guvern Orban. Spun că vor să omoare definitiv PSD-ul că l-au prins acum fără un bun sprijin electoral și nimic altceva. Pare că vor cu tot dinadinsul să rămână madam Dăncilă la conducerea guvernului până va înțelege domnul Barna că alegeri anticipate la noi nu se poate niciodată. E ca și cum USR + Plus vor să culeagă livada, acum, când toată lumea știe că pomii sunt uscați iar fructele au fost luate de alții.

Ungurii de la UDMR fac mofturi că așa și pe dincolo că ei sunt toți fete mari că nu pun condiții dar vor să fie băgați în seamă. Cică nu îl vor pe Băsescu la PMP ca să vă dau un singur exemplu de aiureală ungurească. Sau că dânșii nu vor turul doi la alegerile locale că nu stă ROMÂNIA în loc de așa ceva acum. Și că în turul doi se fac tot felul de coțcării și de alianțe contranaturii.

ALDE cu Tăriceanu cu tot spun că vor vota să sprijine guvernul Orban încercând să mai dreagă busuiocul, nici ei nu știu de ce și dacă îi vor mai băga unii în seamă.

Ponta care credea că e vioara întâi scârțîie la o cobză veche dezacordată pe la curțile boierești, care pe unde or mai fi, vânzând gogoși când spre pesediștii nedumeriți când spre reformatorii adunați pe lângă dânsul, neștiind ce mai vor să reformeze.

Orban și voinicii lui bagă spaima în burjui.

Vom fi mai atenți la ce se întâmplă în Parlament mai mult ca niciodată.

Oare se mai gândește cineva și la noi? Sau la alegerile prezidențiale?

Ce început ciudat de campanie electorală?!

Toate par a fi în avantajul candidaturii reîncălzite ale lui Iohannis care trece foarte ușor, pe nebăgare de seamă, de la România lucrului bine făcut la ROMÂNIA NORMALĂ deși e limpede că nimeni nu mai înțelege cum ar fi să fie așa ceva pe vremurile astea vrăjmășești.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii