Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Cu toții ne dorim un oraș curat , dar doar împreună îl putem avea!

Cu toții ne dorim un oraș curat , dar doar împreună îl putem avea!(402)

Pe 1 octombrie a început cea de-a noua ediție a campaniei de curățenie generală a orașului nostru. De atunci și până acum, au fost igienizate aproape toate cartierele din municipiul Constanța și foarte mulți voluntari s-au alăturat campaniei inițiate de Primăria Municipiului Constanța.

Astăzi, a fost rândul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța. Iar lor li s-au alăturat și zeci de pensionari care doresc să trăiască într-un oraș curat. Dis de dimineață, angajații împreună cu seniorii au făcut curățenie și au igienizat în jurul tuturor cluburilor pentru seniori din oraș. Oamenii spun că este și datoria lor să păstreze curățenia în locurile în care își petrec zilnic mai multe ore.

Ulterior, angajații DGAS au mers la toate creșele din municipiu și au făcut curățenie în curțile și în zonele adiacente unităților .

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat în campania "Curățăm Constanța Noastră" și îi invită și pe ceilalți să se alăture pentru a transforma Constanța într-un oraș curat și modern, aşa cum ni-l dorim cu toții.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CINE TÂNJEȘTE DUPĂ PRIETENIE ȘI PURITATE, SĂ MEARGĂ LA DELFINARIU!
scris de Lucian Cristea
Rămân în mintea noastră o parte din personajele sau momentele care ne-au marcat copilăria și chiar destinul. Eu întotdeauna mi-am do(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii