Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
O mare de zâmbete la -Sport Dance Festival-

O mare de zâmbete la -Sport Dance Festival-(195)

Proiectul sportiv a debutat astăzi la „Școala Gimnazială Nr. 40 Aurel Vlaicu” din Constanța. Cei mici au fost foarte încântați să participe la o experiență care îmbină sportul și dansul. Timp de două ore, elevii au jucat handbal, volei, baschet și fotbal, au dansat, s-au distrat și au făcut mișcare.

Inițiat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța și finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, proiectul „Sport Dance Festival”, are loc în perioada 15.10.2019 – 31.11.2019, în 8 instituții de învățământ din oraș.

Următoarea acțiune se va desfășura luni, 21 octombrie, de la ora 11:00, la „Școala Nr. 22 „I.C. Brătianu” din Constanța.

Scopul proiectului este îndrumarea copiilor și a tinerilor către mișcare și sport, dezvoltarea spiritului de echipă și a spontaneității precum și implicare activă a copiilor în proiecte sportive, prin care să se dezvolte sănătos pentru a deveni adulți responsabili în rezolvarea problemelor comunității.

Printre partenerii proiectului se numără: Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanta, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PODUL DE LA MEDGIDIA - O ALTFEL DE POARTĂ A SĂRUTULUI
scris de Lucian Cristea
În studenție, când mergeam acasă, la Constanța, ieșeam la fereastra trenului ca să văd gara Medgidia. cu mult înainte ca trenul s(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii