Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
O mare de zâmbete la -Sport Dance Festival-

O mare de zâmbete la -Sport Dance Festival-(294)

Proiectul sportiv a debutat astăzi la „Școala Gimnazială Nr. 40 Aurel Vlaicu” din Constanța. Cei mici au fost foarte încântați să participe la o experiență care îmbină sportul și dansul. Timp de două ore, elevii au jucat handbal, volei, baschet și fotbal, au dansat, s-au distrat și au făcut mișcare.

Inițiat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța și finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, proiectul „Sport Dance Festival”, are loc în perioada 15.10.2019 – 31.11.2019, în 8 instituții de învățământ din oraș.

Următoarea acțiune se va desfășura luni, 21 octombrie, de la ora 11:00, la „Școala Nr. 22 „I.C. Brătianu” din Constanța.

Scopul proiectului este îndrumarea copiilor și a tinerilor către mișcare și sport, dezvoltarea spiritului de echipă și a spontaneității precum și implicare activă a copiilor în proiecte sportive, prin care să se dezvolte sănătos pentru a deveni adulți responsabili în rezolvarea problemelor comunității.

Printre partenerii proiectului se numără: Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanta, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PENSIONAREA LUI DANCU, O AFACERE BRĂILEANĂ
scris de Lucian Cristea
Nu îmi fac un titlu de glorie din situațiile în care am anticipat unele mișcări ale mafiei brăilene care a pus Poliția Constanța cu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii