Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Vizitați -Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni-!

Vizitați -Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni-!(697)

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța organizează, în perioada 24-27 octombrie, „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, dedicat promovării preparatelor tradiționale din zona Dobrogei și nu numai.

Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu. Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 – 18:00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune preţuri.

Cei prezenți la târg își vor putea procura preparate precum pastrame, cârnați, diverse sortimente de brânză, suberek, kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei.

„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni” va însemna totodată o bună oportunitate pentru consolidarea legăturii dintre consumatori şi producători.

Intrarea la eveniment este liberă!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii