Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Zonele în care se reabilitează trama stradală, în această săptămână

Zonele în care se reabilitează trama stradală, în această săptămână(330)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zona destinată circulației pietonilor pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Războieni și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul.

În același timp, se asfaltează strada Papadopol și se reabilitează aleea de acces din strada Unirii către „Centrul Meteorologic Regional Dobrogea” și parcarea din zona clubului Fratelli de pe strada Răscoalei 1907.

Conform graficului de lucru, echipele administratorului drumului public continuă intervențiile pe străzile Zeno Vancea, Prelungirea Eduard Caudella, Cella Delavrancea și Sfântul Ioan Damaschin.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Mugurului, în spatele blocului 22 și pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1.

De asemenea, echipele municipalității continuă trasarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în cartierul Coiciu iar pe strada Soveja, între Delfinariu și Lidl, se dezafectează cablurile neetichetate.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

-TANȚA ȘI COSTEL-, NUME -DE COD-
scris de Lucian Cristea
Dacă s-ar fi introdus mai devreme noile reguli de funcționare a restaurantului din Medgidia care le poartă numele, Tanța și Costel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii