Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Fără stâlpi de beton pe bulevardul Mamaia!

Fără stâlpi de beton pe bulevardul Mamaia!(310)

Lucrările de tăiere a stâlpilor de pe bulevardul Mamaia continuă pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Tomis și Sat Vacanță. Demontarea stâlpilor a început după ce, în urmă cu puțin timp, operatorii de rețele de comunicații au tăiat cablurile aeriene introduse anterior în subteran.

Lucrările se derulează în cursul nopții pentru a nu îngreuna traficul rutier. Din totalul de 223 stâlpi de pe tronsonul amintit până în momentul de față au fost tăiați 137. Lucrătorii vor continua să curețe bulevardul de stâlpii de beton care au fost deja înlocuiți cu unii mai mici, cu un design deosebit, care vor fi folosiți doar pentru iluminatul public.

Facem un apel către locuitorii din zonă să fie receptivi la solicitările administrației locale de a muta mașinile de pe trotuarele din zona menționată în momentul în care se acționează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!

 Vă mulțumim pentru înțelegere!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii