Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
- Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța-, în dezbatere publică!

- Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța-, în dezbatere publică!(401)

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Constanța organizează luni 04 noiembrie 2019 ora 11:00 în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, o dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională/Informare și consultare. Potrivit prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 04 noiembrie 2019.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris:
- prin poștă, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, din str. Ștefan Mihăileanu, nr.10;
- prin email, la adresa maria.patrutoiu@primaria-constanta.ro, servicii.publice@primaria-constanta.ro

Informații suplimentare pot fi obținute la tel. 0241/485890, 0241/488169 persoane de contact: Mihaela Pătruțoiu.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“.

Modalitatea de înscriere la dezbaterea publică: în format electronic, la adresa de email: maria.patrutoiu@primaria-constanta.ro, până la data de 04 noiembrie 2019 ora 11:00.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii