Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
-Bunicii și nepoții-, proiect de succes!

-Bunicii și nepoții-, proiect de succes!(232)

Și în această săptămână a avut loc întâlnirea bunicilor cu micuții din centrele de plasament. Totul s-a petrecut în cadrul proiectului „Bunicii și nepoții”, inițiat de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Ieri, mulțumită doamnei profesor Elena Rușa de la școala de dans „It’s What I Love”, au învățat cu toții noi mișcări de dans și au dansat împreună câteva ore bune.

Aceste cursuri de dans ajută considerabil la îmbunătățirea creativității și promovează, totodată, importanța muncii în echipă. Cel mai important însă este că cei mici petrec clipe minunate împreună cu noii lor bunici.

Începând cu luna august, săptămânal, bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța împreună cu copiii de la centrele de plasament se întâlnesc și desfășoară împreună tot felul de activități distractive.

Direcția Generală de Asistență Socială și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului doresc, prin implementarea acestui proiect, să scoată în evidență importanța familiei și a dragostei față de copii și față de persoanele vârstnice.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii