Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei va fi construită la Medgidia

Cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei va fi construită la Medgidia(558)

Ieri, edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a semnat autorizația de construire pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei.

SC OMNIA EUROPE SA dezvoltă în municipiul Medgidia o investiție care schimbă radical destinul economic al județului Constanța, resuscitând atât sectorul economic cât și piața forței de muncă.

Cu acest prilej, primarul Valentin Vrabie a declarat pe pagina sa de socializare:

"Ieri am semnat autorizația de construire pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei. SC OMNIA EUROPE SA dezvoltă în municipiul Medgidia o investiție care schimbă radical destinul economic al județului Constanța, resuscitând atât sectorul economic cât și piața forței de muncă.

Iată că după multă muncă și eforturi susținute, unul dintre punctele esențiale ale Angajamentului meu pentru Medgidia - „Crearea unui climat administrativ adecvat atragerii investițiilor private pentru crearea locurilor de muncă și sprijinirea mediului de afaceri local” a devenit realitate!"

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii