Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
MINTE-MĂ FRUMOS, DOMNULE  PREȘEDINTE!

MINTE-MĂ FRUMOS, DOMNULE PREȘEDINTE!(349)

Acum toți cei direct interesați vor să ne manipuleze, știu cum să o facă și nu au nici-un fel de jenă. Au numai interese.

Noi știm să îi recunoaștem ca să ne păzim de ei sau ne place manipularea doar pentru că ne bagă cineva în seamă și ne simțim importanți?! Ca pensionarii din Constanța tare mândri că îi băga în seamă Mazăre de parcă deveniseră neamuri cu el.

Dacă nu vrei să te lași manipulat fii cu băgare de seamă și caută să previi astfel de situații urmărindu-le intențiile. Cei care sunt pregătiți să ne manipuleze emoțional sunt tare pricepuți la minciuni și la tot felul de aiureli fantasmagorice. Lasă impresia că au ceva de spus când de fapt habar nu au ce ne trebuie sau ce avem nevoie.

Ați aflat de la vreun candidat la alegerile prezidențiale de ce e mai bine să votăm cu unul sau cu altul?!

Ne amețesc din vorbe și vor să ne devină simpatici. Ei se străduiesc să ne spună ce cred ei că vrem să auzim și unii chiar mai și nimeresc. Apoi fac ce vor ei ca și cum noi nu mai contăm, uită că astfel își bat joc de noi.

Mereu noi vom fi de vină de faptul că ei nu se mai pot ține de cuvânt, sau că nu am votat noi cu cine trebuie ca să o putem duce mai bine. Sau că nu mai avem răbdare. Că și ei vor să trăim mai bine dar acum e prea devreme, încă nu avem tot ce ne trebuie. Cei care ne conduc astăzi sau vor să ne conducă mâine nu sunt de vină niciodată de nimic.

Orice ar face sau oricum ar face e numai spre binele nostru chiar dacă noi vedem că totul merge prost. Sunt foarte pricepuți să ne arate că de fapt, iată, pe hârtie totul merge bine. Noi suntem prea mofturoși.

Ei nu poartă niciun fel de răspundere, niciodată. Toți vor să votăm cu ei pentru că ei sunt dispuși să se sacrifice pentru noi, să ne ajute, să ne îngrijească, să fim mulțumiți.

Dacă nu votezi cu ei o să îți pară rău, tu nu vezi că ceilalți nu sunt serioși, sunt niște mincinoși, niște profitori!?

Numai tu vei fi vinovat că lucrurile nu vor merge mai bine. Tu ai votat cu ăștia nu cu ceilați.

Vina este numai a ta.

Probleme noastre nici nu mai contează, nici nu se mai interesează de ele.

Faptul că nu avem autostrăzi sau spitale e tot vina noastră că nu vrem să înțelegem ce greu le este lor cu proiectele, cu avizele, cu finanțările, cu licitațiile, cu contractele, cu constructorii. Habar nu avem noi ce mult muncesc ei și cât se străduiesc, cum nu își mai văd capul de atâta treabă. Noi nu știm altceva decât să îi criticăm și să fim nemulțumiți.

Nu avem dreptul nici să ne plângem. Ar trebui să avem răbdare și să nu mai fim așa de pretențioși. Să nu uităm de unde am plecat.

Ei știu că ne pot prosti cu ușurință și chiar o fac, fără nici-o jenă.

Când aflăm noi și de la cine că ar fi mai bine să votăm cu unul sau cu altul pentru a avea cinci ani de acum încolo un Președinte implicat și mai capabil?!

Depinde de noi așa ceva? Habar nu avem nici cu cine nici de ce ca și cum asta mai contează!

Noi să fim sănătoși! Oare cine conduce România?!?

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii